Dr. Szabó G. Gábor kártyabűvész
(06) 30 246-3914
buvesz@szabogg.hu
"Köszönjük a színvonalas bemutatót, nagyon élveztük!! Jók voltak a sztorik is, feldobják a műsort."
Zoltán
Legyen része Önnek is az élményben!
Minden mezőt töltsön ki!
Kérjük írja meg véleményét!
Név:      
Email:      

A vendégkönyvben összesen 183 bejegyzés van. Kattintson ide az összes bejegyzés megtekintéséhez!


Név: Bartos Bence 2017-12-12
Kedves Szabó Gábor! Nagyon tetszett a szegedi műsorod. Egy élmény volt veled találkozni. Köszönöm a sok dicséretet és szakmai segítséget amit tőled kaptam. További sok sikert! Bartos Bence Szegedről


Név: Szücs Balázs 2017-12-12
Rendkívül interaktív a műsor, ami sok humorral van megfűszerezve. A műsor elejétől a végéig nevettünk és ámultunk. Bárkinek szívesen ajánlanám.


Név: Béres László 2017-12-01
A műsorod óta szinte állandó témaként a gyerekek a bűvészkedés és a varázslás felől érdeklődnek. Nemcsak őket, minket is lenyűgöztél. Aki szeretné átélni a kártyabűvészet csodáját, keresse az előadásaidat!


Név: dr. Kaszián Ábel GergÅ‘ 2017-07-30
Több Varázs Szalon után elmondhatom, csak ajánlani tudom Gábort! Minden korosztály számára megfelelő a műsor, jó a "dumája" és az átvezetések, kellő izgalmat tart fenn. Csak így tovább! ;)


Név: Szűcs Margó 2017-07-20
Nagyon szórakoztató műsorban volt részünk. A bűvész úr kedvessége, unokától-nagyszülőig mindenkit elbűvölő egyénisége tette teljessé a varázslatos délutánt. Köszönjük!


Név: Csiszárné Balla Marianna 2017-07-15
Varakozáson felüli, nagyon színvonalas műsort láthattunk, köszönjük szépen!


Név: Agócs Károly 2017-06-08
Vidám hangulat, tartalmas és tanulságos beszélgetés a vendégmûvésszel, Habók Jánossal, és persze lenyûgözõ mutatványok. Felejthetetlen élmény volt, köszönjük Gábornak és vendégének. Agócs Károl


Név: Timár András 2017-06-08
Velem született ártatlansággal mindent bedobok, hogy ámulatba ejtsem õket. Mintha az életem múlna rajta. Olyan ismerõs ez a helyzet. Honnan is?


Név: Grünwald Norbert 2017-06-08
A tegnapi elõadáson nagyon jól éreztem magam, a varázslatos trükkökön kivûl remek történeteket is halhattam.


Név: Elõd Emese 2017-05-07
Köszönjük a mai, anyák napi mûsort. Felnõttet és gyereket egyaránt elbûvölõ mûsort láttunk. Mindent elmond az élményrõl, hogy kisfiam még órákkal késõbb is csak a látottakról beszél.


Név: Schrancz József 2017-03-12
Nagyon köszönjük a tegnapi estét elbûvölt minket a produkció és a srácaink ámulattal követték, elvarázsolódtak. További sikereket kívánunk!


Név: Lázár Zsolt 2017-03-11
Egyszerûen hihetetlen, az ember csak ámul bámul, és közben az rugózik a fejében, hogy valyon hogy csinálhatta, mert ilyen nincs!!! Köszönjük ezt a varázslatos délutánt!


Név: Jámbor Attila 2017-03-09
Nagyon köszönjük Gábornak a mûsort és az estét, elbûvölõ volt az egész Azüta is azon gondolkodunk, hogy csinálta, meg hogy ez nem lehetséges. Zseniális és intelligens az egész, igazi értelmiségi est!


Név: Jámbor Zsófia 2017-03-08
Kedves Gábor! Varázslatos este volt, igaz, hogy nincs póker arcom, hiszen végig fülig ért a szám, de végül minden joker az enyém lett...! :) Köszönjük ezt a felejthetetlen estét! Üdv, J. Zsófi


Név: Dr. Hanol Mónika 2017-02-24
Kedves Gábor! Nagyszerû volt a szegedi elõadás! Megyünk máskor is!


Név: Boda Miklósné 2017-02-15
2017. február 12-i bûvészmûsoron volt szerencsém általa átélni a csodát.Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a fantasztikus mûsornak. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki kikapcsolódásra és igazán színvonalas szórakozásra vágyik!


Név: Juli 2017-02-12
Nagyon tetszett a Casino-bûvész show mûsor. Igazán remek kikapcsolódás volt vasárnap estére. Kellemes hangulat, szórakoztató trükkök. Csak így tovább! Külön köszönet az élményért és a szülinapi köszöntésért! <3


Név: Kõszegi György 2017-01-09
Remekül felépített, az alkalomhoz igazított és különleges pillanatokat tartogató elõadása mögött talán kevesen gondolják, de rengeteg munka rejlik. Figyelemre méltó, ahogy a mentális figyelemelterelést és a fizikai kártyatrükköket ötvözi, talán mondhatom, hogy egyedülálló ebben. Inteligens, és szórakoztató elõadása tartalmas és felejthetetlen része volt a szeptemberi születésnapi estnek. Köszönöm az élményt!


Név: Timár András 2016-12-19
Lenyûgözõ volt a tegnap este (Varázs-Szalon #7), még éjszaka is ez foglalkoztatott, mert reggelre kelve egy pár dolgon át tudtam látni, amit mûveletetek velünk... Döbbenet. Amikor kinn ültem melletted, egész közelrõl élhettem át azt a koncentrációt és kontrolt, annak az intenzitásával együtt, amit véghezvittél. Gratulálok, nagyszerû volt. A bûvészet számomra eddig arról szólt, hogy tanítsuk már alázatra a közönség azon részét, aki a szemének hisz, ergó azt hiszi, hogy automatikusan neki van igaza. Döbbenjen kicsit. Mostantól az elkötelezettség, a tudás és a gyakorlat emberi nagyszerûségérõl.


Név: Jakabfi Eszter 2016-11-30
Fantasztikus volt. Remélem, többször látunk Kaposváron!