Dr. Szabó G. Gábor kártyabűvész
(06) 30 246-3914
buvesz@szabogg.hu
"Többünk véleményét közvetítem: köszönjük a nagyszerű bemutatót, el lettünk varázsolva! :-) Remélem lesz még ilyen alkalom. További sok sikert kívánok."
Zsuzsi
Legyen részese Ön is a csodának!
Sok összejövetel - rendezvény egyik fő problémája, hogy a résztvevők valami újfajta és színvonalas szórakozásban, élményben is részesüljenek a szakmai ismeretek és/vagy gasztronómiai élvezetek mellett. Ehhez szeretnénk olyan kiváló megoldást ajánlani Önöknek, melynek során a vendég az eredeti, szórakoztató és különleges bűvészshow-nak nemcsak nézője, de szereplője is lehet.

Dr. Szabó G. Gábor nemzetközi referenciákkal rendelkező kártyabűvész igen jó kapcsolatteremtő képességű és humorú előadó, mely a műsor színvonalát még tovább emeli. A műsorban pénz és érme, illetve kocka és kötélmutatványok is szerepelnek, de a kártya a fő meghatározó elem, hiszen Dr. Szabó G. Gábornak ez a specialitása, nemzetközi mércével mérve is eredeti és látványos mutatványokat mutat be.

Műsorunkat ajánljuk konferenciák, szakmai találkozók, tréningek alkalmából, baráti összejövetelekre, társasági rendezvényekre. Mivel a bűvészműsor típusa az ún. close-up (mikro-mágia) kategóriába tartozik, egyszerre maximum kb. 25 néző tudja megtekinteni az exkluzív bűvészműsort, ahol is a csoda az ő bevonásukkal, az "orruk alatt", illetve a kezükben történik! Természetesen a program többször megismételhető nagyobb létszám esetén. A műsor időtartama kb. 20-30 perc, de a rendezvény programjához igazodva egyéb javaslatokat is szívesen fogadunk.

Referenciákkal, illetve a pontos igényeket és árakat is érintő további információval szívesen állunk rendelkezésére.